Puppy

Op deze pagina maken wij graag samen met u een compleet overzicht van allerlei zaken die komen kijken bij het aanschaffen van een puppy. Heeft u tips, opmerkingen of klachten?
Geef het door: info@hondennamengids.nl

Puppycursus

Puppy trainers

Puppy trainers Noord Holland

Boeken DVD\'s over puppy\'s

Er zijn m.b.t. trainingen van puppy\'s veel boeken en DVD\'s verschenen. O.a. bij Bol.com kun je er veel vinden en direct bestellen zodat je ze morgen in huis hebt.

Verblijf voor puppy\'s

Voor een puppyverblijf kun je uiteindelijk denken aan een hondenhok voor buiten in de tuin of voor een hondenbench

Hondenhok

Let goed op het formaat van het hondenhok dat u koopt, niet te groot niet te klein. Zorg voordat u een hondenhok koopt dat de verkoper u verzekert dat het hok bij uw hond past.

Hondenbench

Hetzelfde geldt voor de hondenbench. Als u een bench koopt voor uw puppy kunt u wel een bench kopen voor zijn / haar uiteindelijke formaat, maar deze tijdelijk verkleinen door een houten plank in het midden te plaatsen.

Hondenvoer

Hondenbrokken

Er is op internet veel, erg veel informatie, te vinden over hondenbrokken. Het kan per hond of ras verschillen welk voer het beste past. Voor meer informatie over hondenbrokken kunt u o.a. hier kijken: Voerwijzer.com

Nat hondenvoer

Hier in Nederland is het steeds gebruikelijker om de hond nat voer (vers vlees) te geven. Voor meer informatie over dit soort voer kunt u hier kijken: Farmfood.nl

Hondenspullen

Hondenketting / halsband

Een ketting of halsband is natuurlijk nodig. I.v.m. het groeien van uw hond zult u meerdere halsbanden nodig hebben!

Hondenriem

Zorg altijd dat u een reserve riem thuis heeft of in de auto, opeens kunnen ze kapot gaan. Je zal net zien dat de winkels dicht zijn!

Hondenvoerbak / drinkbak

Je puppy moet natuurlijk eten en drinken. Naast de onverwoestbare RVS bakken kun je ze in allerlei soorten en maten bestellen.

Hondenkussen

Het formaat van het hondenkussen is natuurlijk afhankelijk van het ras. Wat wel handig is: koop een kussens met waterdichte, afneembare hoes, het liefste nog 2 hoezen voor als er 1 in de was is.

Hondenmand

Let op bij de aanschaf van een (dure) hondenmand voor uw puppy of hij / zij er na 2 jaar ook nog in past.