Puppy, en dan?

Op deze pagina maken wij graag samen met jou een compleet overzicht van allerlei zaken die komen kijken bij het aanschaffen van een puppy.

Puppycursus

Puppy trainers in Noord-Holland
Dogstart.nl
Martingausleiden.nl

Boeken en DVD's over puppy's
Er zijn met betrekking tot trainingen van puppy's veel boeken en DVD's verschenen. O.a. bij Bol.com kun je er veel vinden en direct bestellen zodat je ze morgen in huis hebt.

Verblijf voor puppy's

Voor een puppyverblijf kun je uiteindelijk denken aan een hondenhok voor buiten in de tuin of voor een hondenbench.

Hondenhok
Let goed op het formaat van het hondenhok dat je koopt, niet te groot niet te klein. Zorg voordat je een hondenhok koopt dat de verkoper je verzekert dat het hok bij jouw hond past.

Hondenbench
Hetzelfde geldt voor de hondenbench. Als je een bench koopt voor je puppy kun je wel een bench kopen voor zijn/haar uiteindelijke formaat, maar deze tijdelijk verkleinen door een houten plank in het midden te plaatsen.

Hondenvoer

Hondenbrokken
Er is op internet veel, erg veel informatie, te vinden over hondenbrokken. Het kan per hond of ras verschillen welk voer het beste past. Voor meer informatie over hondenbrokken kunt u onder andere hier kijken: Voerwijzer.com 

Nat hondenvoer
Hier in Nederland is het steeds gebruikelijker om de hond nat voer (vers vlees) te geven. Voor meer informatie over dit soort voer kun je hier kijken: Farmfood.nl

Hondenspullen

Hondenketting of halsband
Een ketting of halsband is natuurlijk nodig. In verband met het groeien van je hond zul je meerdere halsbanden nodig hebben!

Hondenriem
Zorg altijd dat je een reserve riem thuis heeft of in de auto, opeens kunnen ze kapot gaan. Je zal net zien dat de winkels dicht zijn!

Hondenvoer- en/of drinkbak
Je puppy moet natuurlijk eten en drinken. Naast de onverwoestbare RVS bakken kun je ze in allerlei soorten en maten bestellen.

Hondenkussen
Het formaat van het hondenkussen is natuurlijk afhankelijk van het ras. Wat wel handig is: koop een kussens met waterdichte, afneembare hoes, het liefste nog 2 hoezen voor als er 1 in de was is.

Hondenmand
Let op bij de aanschaf van een (dure) hondenmand voor je puppy of hij/zij er na een tijdje ook nog in past.